בן שנה ועשרה חודשים מתעורר בארבע וחצי בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

16/10/2012 | 08:25 | מאת: ענבל

שלום, בני בן השנה וארבעה חודשים מתעורר בחודשים האחרונים בשעה מוקדמת מאוד בבוקר עוד לפני עלות השחר ומלא אנרגיות להתחיל את היום, יש לציין שלא מזמן למד להרדים את עצמו לבד ומצליח בזה יפה וישן לרוב ברצף עד הבוקר המוקדם ובפעוטון ישן מקסימום שעתיים במהלך היום, לתחושתי הוא עוד עייף (מפהק, ממשיך להימרח במיטה עד שש ורק אז מבקש לאכול) אבל אני לא מצליחה לעזור לו לחזור לישון. מיותר לציין שגם לי קשה לקום בארבע בבוקר....

16/10/2012 | 08:56 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

לא הייתי מתערבת בשלב זה וגם לא "עוזרת" לו בשעות הבוקר אם הוא רק שוכב במיטתו ו"נמרח". מדברייך נראה שהכיוון הוא נכון.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים