הפרעות שינה לילד בן חמש

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

12/10/2012 | 10:36 | מאת: מיכל

שלום רב, בני בן חמש והוא מתעורר כל לילה בשעה אחרת בא אלינו למיטה ורוצה להדליק אור וטלויזיה בחדר שלו הוא אומר שחלם חלום רע והוא לא רוצה לחזור לישון לפעמים אנחנו מסכימים הוא רואה טלויזיה ונרדם חזרה ולפעמים הוא מבקש לישון איתנו אבל אנחנו לא מסכימים אז הוא רוצה שאבוא איתו לחדר ואשכב לידו זה מה שאנחנו עושים כל לילה עד שהוא נרדם ואז אני חוזרת למיטה שלנו. יש לציין שבערב הוא נרדם במיטה שלנו עם טלויזיה ואז אנחנו מעבירים אותו למיטה שלו הוא לא רוצה להירדם במיטה שלו רק בשלנו ושאני אהיה איתו. מה אפשר לעשות שיישן כל הלילה רצוף? תודה רבה.

14/10/2012 | 08:04 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

ההתעוררויות במהלך הלילה הן רק חלק מהתמונה של הפרעת השינה שמתבטאת גם בהרדמות של הילד מול טלויזיה או במיטת ההורים בנוכחות ההורים. יש מקום ליעוץ רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים