בעיות בשנת הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

11/10/2012 | 12:34 | מאת: נועה

שלום הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים עדיין יונק אוכל אוכל רגיל גם כמובן והיניקה באה יותר ממקום רגשי. מאז שנולד הוא תמיד היה מתעורר בלילה ורוצה לינוק , הייתי משכיבה אותו לידי במיטה מניקה ומחזירה אותו חזרה למיטה, הוא עדיין ישן בחדר שלנו. במשך הזמן חלה הטבה ביקיצות בלילה והוא התעורר במצב הטוב ביותר פעם - פעמיים בלילה וחזר לישון רק לאחר שקיבל ציצי. השנה הוא החל ללכת לגן ומאז הוא מתעורר המווווןןן כשאני רוצה להשכיבו לישון הוא יונק וכשמתחיל להרדם אני מעבירה אותו למיטה שלו. ניסיתי לגמול אותו מהנקת לילה אבל הוא נכנס לטירוף בלילה כל פעם שמתעורר ולא מקבל ציצי בוכה ומשתולל , ניסיתי במשך שבוע לא לתת ציצי ולהרגיעו במיטה וכמעט התמוטטתי הוא לא מוותר ובוכה לילות שלמים עכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות האם לוותר ולהמשיך להניק כדי שיירדם או איך לגמול אותו בצורה הדרגתית אני כבר מבולבלת ..הוא נרדם ב20:30 בערך ומשעה 23:00 מתעורר כל שעה ,בשלב מסויים אני כבר מתעייפת ולא רוצה לקחת אותו יותר למיטה אך עד שאני לא לוקחת אותו הוא לא מפסיק לצרוח..או שאם כבר נרגע מתעורר אחרי חצי שעה שוב כי לא קיבל ציצי, אני כבר עייפה ומיואשת ואין לי כוחות מה לעשות?

14/10/2012 | 07:54 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

על פי מה שאת מתארת - יש מקום להגיע ליעוץ מסודר של רופא שינה. הדגש צריך בכל מקרה להיות על תהליך ההרדמות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים