בת 10 חודשים - מתעוררת מס' פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

02/10/2012 | 13:08 | מאת: מור

שלום דר', ביתי היקרה בת 10 חודשים, כבר 4 ימים אני מנסה לגמול אותה מהרדמות על הציצי מאחר והתעוררה כ-4 פעמים בלילה, היא אכן נגמלה מהציצי אך לא מוכנה להמשיך לישון אלא אם אני מחזיקה אותה על הידיים עד שנרדמת, מקווה שלא יצרתי תלול אחרת, מה לעשות וכמה זמן לתת לה לבכות עד שצריך להרים אותה? תודה וחג שמח.

03/10/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

טוב עשית שגמלת אותה מהרדמות תוך כדי הנקה. עם זאת החשש הוא באמת בהחלפה בין הקשר אחד לשני. המטרה היא שתרדם בכוחות עצמה (ללא מגע) במיטתה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים