אמא רוצה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

30/09/2012 | 08:40 | מאת: אמא

הבת שלי בגיל שנה ושבעה חודשים לפני שבוע עשיתי לה גמילה מהנקה עכשיו קשה לי לתת לה להירדם בלילה וגם בצהריים אני נשארת איתה זמן רב בחדר מנסה לתת לה לישון אבל היא פעם רוצה את הבובה הזאת פעם אחרת פעם רוצה מים ופעם אוכל פעם רוצה שארים אותה ןפעם לו בקיצור שיגעה אותי וכל יום יושנת בדרך אחרת אתמול ישנה ב11-00 בלילה אחרי הרבה נסיונות ולאחרונה נשארה מצפה בטילווזיה בערוץ שירים לילדים וישנה לבד ועד עכשיו לא קמה .אני רוצה שתעזרי לי כדי להשכיב אותה וגם באיזה שעה אתחיל לתת לה להירדם ובאיזו שעה תקום כי אני עם תחילת הלימודים נותנת לה לקום ב 7-00 כדי להחליף לה בגדים ותלך למשפחתון.תודה

02/10/2012 | 08:10 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בגיל זה יש עוד נושאים שגורמים לדחייה של ההליכה לישון. נסי לקרוא בשלב ראשון בספרי הדרכה על הנושא ואם לא תצליחו - הגיעי ליעוץ מסודר של רוםא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים