להרדים תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

29/09/2012 | 11:22 | מאת: מיכלי

היי, יש לי בעיה להרדים את הקטנה במהלך היום וכן בהרדמה של הלילה. ניסיתי להניח אותה במיטה בשעה שאמורה לישון והיא שיחקה עד שהגיעה לתשישות ולא הצליחה להרדים עצמה ( הגיע לבכי נוראי). זה יכול גם לקחת שעה , של בכי , הרמות וניסיונות להרגיע עד שהיא נרדמת ביעדים או בעגלה. אשמח לעצות איך להרדים במיטה.

29/09/2012 | 18:54 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בגיל זה אין מקום להתערבות בנושא השינה. דפוסי השינה משתנים לעיתים תכופות ועד שהם לא מתייצבים אין מקום להתערבות. מקובל להתחיל התערבויות רק בגיל 6 חודשים.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים