קשיים להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

21/09/2012 | 06:33 | מאת: אלונה

שלום, כבר שנה בני בן ה9 מתעקש ללכת לישון בשעה 9:00, אם אנחנו יוצאים מהבית בערב הוא בלחץ לחזןר הביתה בכדי שיספיק ללכת לישון. בשבוע האחרון הוא מתקשה להרדם בכלל והוא מלחיץ את עצמו שמאוחר והוא לא יצליח להרדם. מה עלינו כהורים לעשות בכדי לסייע לו ?

24/09/2012 | 12:18 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

להרגיע אותו. להסביר לו שיוכל להתמודד גם עם פחות שעות שינה מידי פעם. אם לא תצליחו- פנו לרופא הילדים או במקרה הצורך לרופא שינה שירגיע אותו על מנת שלא תתפתח בעיה בהרדמות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים