בעיות שינה אצל ילדה בת 12

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

10/09/2012 | 05:24 | מאת: שרון

שלום רב! בתי קרובה לגיל 12, סובלת מסוכרת נעורים ותת תריסיות שהבלוטה. עד לקיץ זה ישנה בד"כ היטב. הקיץ היינו בטיול משפחתי בארה"ב וישנו כל השמפחה יחד באותו חדר. מאז שחזרנו היא לא הצליחה להירדם כראוי ( מדובר כבר מעל לחודש מאז החזרה מארה,ב ), היא מסרבת לישון במיטה אלא ישנה על הרצפה כפי שישנה בחו"ל ואינה מניחה לאמה לישון כלל. היא מעירה את אמא מספר פעמים בלילה ודורשת ממנה לישון איתה בחדר. הדרישות מלוות בצעקות ובהתנהגות די מופרעת. היא מתנהגת באנוכיות ולא מתחשבת בעובדה שהאם חולה וסובלת גם ככה מבעיות בשנתה. גם את המעט שיש לאשתי לישון בתי אינה מאפשרת לה. פנינו לפסיכיאטר ולפסיכולוג אך הישועה טרם הגיעה. ,

11/09/2012 | 11:25 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

האם נמצאה אבחנה על ידי הפסיכולוג/פסיכאטר? האם ניתן טיפול? אם הסיכום היה שהכל תקין - יש מקום ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים