יורדי הסירה 36 פתח תקוה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

09/09/2012 | 12:26 | מאת: גלית רשתי

שלום דר' טאומן , הגעתי אליך עם בתי למרפאה הפרטית בויצמן עם בעיה של הפרעת שינה, לדעתך זה יחלוף מעצמו ולהשאיר את המצב כפי שהוא ולא לעשות בשלב הזה כלום . בר ממשיכה להתעורר בלילות , בר כבר בת 9 , היא מתעוררת ולא זוכרת כלום בבוקר , אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות , הילדה מתעוררת לעתים יותר שקטה, לעטים יותר עם תופעה של בכי, בהלה, בכי, ריצה בבית . מה עושים ? האם יש לזה טיפול ? מתי להערכתך זה יחלוף ? במידה וצריך להגיע אליך שוב למרפאה אנא עדכני אותי שנגיע אליך . תודה, גלית - 0546-777950

11/09/2012 | 11:20 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

היות והייתם אצלי במרפאה - נדבר בטלפון. אנא צרו קשר והשאירו לי הודעה במרפאה ואני אחזור אליכם טלפונית.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים