בת 7 חודשים מתקשה להירדם.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/09/2012 | 23:09 | מאת: רויטל

שלום רב, בתי בת שבעה וחצי חודשים, ישנה כפעמיים עד שלוש במהלך היום, בין עשרים דקות לשעה וחצי. הבעיה היא בשנת הלילה. אינני מצליחה להרדים אותה על אף שהיא עייפה מאוד. לא עוזר על הידיים (מה שהיה עד לפני חודשיים בערך), בטפיחות בגב במיטה, או עם חיתול שהיא ממוללת. היא ממש נלחמת בשינה. לעיתים עינייה נעצמות אך היא זזה כמו תולעת, מתהפכת שוב ושוב מהבטן לגב ולהיפך, ונראה כאילו אינה מוצאת את התנוחה . לעיתים היא ממש משתוללת ואף מחייכת אליי בשובבות. אני מנסה להשכיב אותה והיא צוחקת... אני לוחשת ששש, שרה שיר ערש, מלטפת - כלום לא עוזר. לעיתים אני מרימה אותה לסלון, נותנת לה להמשיך לשחק - אך היא עייפה ובכיינית, ואף הגיעה למצב של הקאה מרוב עייפות ובכי. אני חסרת אונים...

06/09/2012 | 01:50 | מאת: אורי

06/09/2012 | 14:22 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

יש ללמדה בהדרגה הרדמות עצמאית. נסו תחילה בעצמכם (אפשר להעזר בספרי הדרכה) ואם לא תצליחו פנו ליעוץ מסודר של רופא שינה.

07/09/2012 | 21:24 | מאת: רויטל

ד"ר ריבי טאומן - ראשית תודה על תגובתך. הייתי שמחה לשמוע הסבר והמלצות כיצד מלמדים הירדמות עצמאית. רב תודות.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים