השכמה בשעה 04.30

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

27/08/2012 | 05:25 | מאת: אימא

שלום, בני בן שנה וחצי ובבקרים מתעורר בשעה 04.30. בערב הוא נרדם בערך בשמונה אחרי מקלחת וארוחת ערב (לפני המקלחת) שלא כוללת המון דברים בדרך כלל- באופן קבוע בקבוק דייסה ולפעמים מסכים גם חביתה, עגבניה, מעדן). יש לציין שישן בלילה רצוף תודה לאל. רציתי לדעת מה אוכל לעשות על מנת לא להתחיל את היום כל בוקר ב-04.30. זה מעייף, מתסכל ומה גם שייכנס לגן לראשונה בספטמבר ואז לבטח לא יחזיק ללא שינה עד לאחר ארוחת הבוקר.הה אשמח לעצות. *אציין כי יש לי גם ילד בן שלוש ועשרה חודשים- שההשכמה של האח הקטן מעירה אותו. בברכה ובקשת עצה-אימא

27/08/2012 | 10:16 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אין דרכים טובות לדחיית שעת ההשכמה. את יכולה לנסות לדחות מעט (דקות) את זמן ההליכה לישון כל כמה ימים ולראות אם זה משפיע על שעת ההשכמה. כמו כן החשכה טובה של החדר כדי שקרני הבוקר הראשונות לא תכנסנה לחדר. לפעמים מתן בקבוק ב-4:30 יכול גם לדחות את זמן ההשכמה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים