בכי מתוך שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

19/08/2012 | 16:32 | מאת: סיון

שלום , בני בן השנה ו-8 חודשים מתעורר כל לילה מזה שלושה ימים ברציפות בוכהבלי להירגע למשך שעה וחוזר לישון ככה כל לילה יש לציין שהיינו בבית מלון אז חשבתי אולי סביבה זרה...העניין הוא שבמהלך היום הילד שמח והכל ממש כרגיל...מזה יכול להיות נראה לפי הבכי כי ממש כואב לו מצד שני אין לו חום ובמהלך היום הוא בסדר מה זה יכול להיות?

20/08/2012 | 11:56 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אי אפשר לדעת בדיוק מה הסיבה אולם אם התופעה נמשכת 3 ימים לא מדבור בהפרעת שינה בשלב הזה. כדאי להבדק על ידי רופא הילדים בשלב ראשון.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים