קשיים בשינה לבת 3

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

16/08/2012 | 09:07 | מאת: תמי

בתי בת 3 מתקשה להרדם ומתעוררת בלילות מאז ומתמיד. לאחרונה עברה לחדר חדש בקומה השנייה יחד עם אחותה ומאז הכל החמיר, קשה יותר להרדם, התעוררויות תכופות יותר בלילה הכוללות גם צרחות, מדי לילה התעוררות אחת מוחלטת בה היא משחקת במיטה עם בובה בזמן שאני מנקרת לידה. רוב הזמן היא צורחת ובועטת ומפריעה לשאר אחיה לישון. לא מוכנה לחזור לחדר הישן כי היא רוצה לישון עם אחותה. אנחנו עייפים...אנא עזרי לנו.

16/08/2012 | 09:11 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

במקרה מסוג זה לא ניתן לעזור באמצעות הכוונה כללית במסגרת הפורום. מומלץ לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה שיחליט על בירור וטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים