התנהגויות לא רצויות במהלך השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

07/08/2012 | 22:23 | מאת: בת 18

אני בת 18.. מאז שאני זוכרת את עצמי אני קמה ומתוך שינה מדברת\צורחת\בוכה בהיסטריה\הולכת תוך כדי בכי הסטרי בלילה. עד עכשיו זה לא הטריד אותי כלכך אבל אני אמורה להתגייס לצבא ואני יודעת שאני פשוט לא אוכל להסתדר שם ככה... אני לא רוצה שהעניין יהווה מכשול עבורי..בבוקר כשאני קמה אני לא זוכרת דבר (לרוב.. אלא אם כן מנערים אותי וגם אז אני לא זוכרת מה היה בסיוט\בחלום..) האם אני צריכה ללכת לפסיכולוגית? יש איך לטפל בזה?

08/08/2012 | 08:55 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

זה ממש לא קשור לפסיכולוגיה. כדאי לך לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה שיסביר לך אל התופעה, יסביר על הגורמים המאיצים של התופעה (מה לעשות ומה לא) וישקול ביחד איתך התחלת טיפול תרופתי.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים