הפרעת שינה מגיל 0 עד שנה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

03/01/2010 | 22:27 | מאת: אלעד

לד"ר טאומן שלום. אנחנו זוג צעיר לילד מקסים וחייכן בן שנה. שמו אדם. זהו ילדנו הראשון וכמובן שעשינו טעויות כאלו ואחרות כמו: שינה איתנו במיטה מלידה ועד היום. אנחנו לא זוכרים לילה אחד שהוא ישן ברציפות מעבר לשעתיים. בזמן האחרון הוא ממש מתעורר כל 40 דקות עד שעה והדבר פוגע בנו ובעיקר בו שזקוק לשינה טובה בשנותיו הראשונות. אדם עדיין יונק ורגיש למוצרי חלב כך שרק תחליפים באים בחשבון והוא ממש לא אוהב את התחליפים. המצב בלתי נסבל ואנו זקוקים לעזרה דחופה ומיידית. תודה מראש, אלעד ועדי ביטון.

03/01/2010 | 22:47 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אני חושבת שזהו גיל מצוין לעשות שינוי- ממליצה לפנות ליעוץ רופא ילדים מומחה בהפרעות שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים