דפיקות ראש על המזרן. ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

13/02/2017 | 08:09 | מאת: מור

שלום. ביתי בת ה-3 נוהגת כל לילה לדפוק את הראש על המיטה (על המזרן). זה כבר שנתיים וחצי רצוף ככה. הדפיקות הם במצב שהיא רדומה לגמרי.היא עושה את זה מתוך שינה. שמעתי שבדיקת eeg יכולה להועיל לפיתרון במצב כזה. זה נכון?

באופן עקרוני זו התנהגות שכיחה בגילאים אלו וחולפת עם הזמן. צריך לוודא ענייני בטיחות. אם יש חשש בריאותי אנא פני לרופא המטפל

13/02/2017 | 15:41 | מאת: מור

תודה רבה על המענה! לאחר בדיקה אצל נוירלוג ילדים-הוא הפנה אותנו לפסיכולוג ילדים. (לטפל בכל החוויה של השינה של הילדה). מקווה שזה יעזור.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים