העמסת סוכר
דיון מתוך פורום סוכרת והשמנה
הרשמה למערכת דוקטורס
        
    כניסה למערכת
        
    כניסה למערכת
        
    
                פרסום הודעות חדשות בפורום זה מחייב הרשמה למערכת
                
            
            
            
            עדיין לא רשום?
                
            הודעה
        
    תודה!
                
                * שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
                רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס
            הוספת תגובה
        
    העמסת סוכר
11/09/2010 | 21:07 | מאת: ביבה 
    שעתים לאחר 75 סוכר התוצאה 37 לפני שנתים בבדיקה כזו התוצאה 67 בדיקה רגילה הסוכר 88 המוגלובין aic 6.2 מה עלי לעשות
        
            
            שיתוף
        
    
RE: העמסת סוכר
06/10/2010 | 21:49 | מאת: ד"ר יצחק בר אור 
    השאלה לא ברורה
        
            
            שיתוף
        
    
מנהלי פורום סוכרת והשמנה
                    
                                נדב סגמן מטפל בכיר
                            
                                
                        
                    
                                    סיים בהצטיינות 4 שנות לימוד רפואה סינית בקמפוס ברושים, אוניברסיטת ת"א. לאחר...
                                    
                                
                            
                    
                                טל שקד
                            
                                
                        
                    
                                    טל שקד מאמנת אישית בתחום הבריאות, הסוכרת ואורח החיים (coaching).
 
 ~~השכלה~~
...
                                    
                                
                            
                    
                                פרופ' וינשטיין חוליו
                            
                                
                                
                                
                                
                        
                    
                                    פרופ' וינשטיין מומחה לרפואה פנימית וסוכרת, סיים את לימודי הרפואה באוניברסיטת...
                                    
                                
                                    המשך >