מחלת מקצוע

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

27/03/2010 | 14:40 | מאת: לנה

שלום. אני מורה למוסיקה מזה 20 שנה. מידי יום אני סוחבת את האורגנית + כבל מאריך+טייפ מכיתה לכיתה ומקומה לקומה. אני סובלת מכאבים מהמרפק ועד פרק כף היד. פניתי לאורטופד והוא איבחן מחלת tennis elbow. לדעתי הבעיה הזאת נובעת מהסחיבות במשך כל השנים הללו. האם ישנה אפשרות לתבוע מביטוח לאומי תביעת מחלת מקצוע \ נכות כלשהי ערב אבחנת הרופא? תודה רבה על התייחסותך.

עליך לבדוק אצל אורטופד מה אחוזי הנכות שהוא חושב שמגיעים לך רק אחרי שתידעי מה אחוזי הנכות ניתן יהיה להחליט אם יש טעם להגיש תביעה למלל

מנהלי פורום תביעות ביטוח