תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

07/03/2010 | 13:43 | מאת: יערה

שלום עברתי תאונת דרכים בדרכי מהעבודה לביתי, נפגעתי בגב,סחרחורות,אי שיווי משקל לעיתים, יד שמאל-חבלה, צלעות תחת בית החזה מאוד כואב, מבחינה נפשית-יש לי טראומה קשה מאוד- מה עושים כדי לתבוע?איך מתחילים בכלל? האם כדאי לקחת עו"ד ואם לא האם יש מקום המדריך אותי? יש לי הוצאות רבות- קופ"ח, תרופות ואני גם רוצה ללכת לפסיכולוג-האם יש החזר בגין זה?תודה יערה

תמיד כדאי להתייעץ עם עו"ד אם תרצי סיוע נוסף אשמח לעמוד לרשותך [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח