ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

05/03/2010 | 10:06 | מאת: יונה

שלום, אשה היתה מבוטחת בביטוח סיעודי בדיקלה, דרך המושלם של הכללית במשך כ-10 שנים. לפני כשנתיים, בשנות ה-80 לחייה הוגדרה כחולה סיעודית. אושר לה תשלום תגמולי ביטוח, ובמקביל המשיכו להוריד את הפרמייה חודש בחודשו. זכור לי כי היתה תביעה ייצוגית בנושא לפני כמה שנים., כנגד חברת דיקלה במקרה דומה , וחייבו את החברה להחזיר את הפרמיות . האם אני טועה ? האשה נפטרה לאחרונה והאפוטרופוס שלה, פנה עוד לפני כן, לדיקלה בדרישה להחזיר את תשלומי הפרמייה מאז שהוגדרה כסיעודית. טוענים בדיקלה ש"המפקח על הביטוח נתן את אישורו לתנאי פוליסת "משלים לגימלאי" לרבות זה המתייחס לתקופת גביית הפרמיות". שאלתי - מישהו נתקל בבעיה דומה? האם קיבל החזר עבור הפרמיות ששולמו לאחר קרות מקרה הביטוח ? ד"ר פרישמן, האם נכון שאלה הם תנאי הביטוח?

אני מציע לך לרדת מזה גם אם תצליח עלות הטיפול תהיה הרבה יות ריקרה מהסכום שתקבל חזרה ובכלל לא בטוח שתקבל

מנהלי פורום תביעות ביטוח