תאונת עבודה. מה בינתיים?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

26/08/2009 | 13:07 | מאת: ליאור

שלום רב. לפני כחודש נפצעתי במהלך העבודה הפגיעה היא כרגע שבר בכתף שמאל וחשש לגיד קרוע, אני כרגע עם התוצאות של האולטרא סאונד אצלי מחכה לפגישה עם האורטופד לפיענוח והמשך טיפול. במקביל לטיפול ולבדיקות אני כרגע כבר בפיגור כלכלי של חודש שלם השאלה שלי היא האם ביטוח לאומי או גוף אחר שאני לא מכיר אמורים /יכולים לעזור לי כלכלית בזמן הזה? למי אפשר לפנות לקבלת עזרה כלכלית בזמן השוטף מהפגיעה עד לסיום הטיפולים/ הבדיקות?

שלום אני מציע לך לפנות לביטוח הלאומי אם לא תסתדר תעדכן אותי ואנסה לסייע לך אודי

מנהלי פורום תביעות ביטוח