חרדה וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

28/01/2010 | 15:08 | מאת: מקסים

שלום. אני מטופל תרופתי בכדורים נגד התקפי חרדה ודיכאון , דבר זה גרם לי בעבר להמון העדרויות ממקום העבודה עד כדי פיטורים. האם אני יכול לטבוע קצבת נכות ?. תודה

אין מספיק נתונים בחומר שהעברת תוכל לשלוח לי מסמכים רפואיים למייל [email protected] ואוכל לתת לך עיצה טובה יותר

28/01/2010 | 17:52 | מאת: מקסים

שלום. אין לי אפשרות לשלוח באימייל אך יש לי חוות דעת מרופא משפחה ויש אפשרות גם לבדוק בתיק הרפואי שלי גם שטופלתי פעם במרפאה לבריאות הנפש בבית חולים העמק וגם המון פעמים שהגעתי לחדר מיון ושוחחתי עם פסיכיאטר , יש גם הפניות לפסיכיאטר שלא הלכתי אליהם משום שהתביישתי. ברצוני גם לציין שבעקבות אותו מקרה אני התמכרתי לטיפה המרה משום שזה היה מרגיע אותי ועכשיו פשוט אני יכול בלעדיה

מנהלי פורום תביעות ביטוח