דיווח פיברומיאלגיה לביטוח חיים משכנתא

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

27/01/2010 | 12:28 | מאת: הדס

ךחלילי 050777770505681655שלום רב, האם מחלת הפיברומיאלגיה נכללת בסוג המחלות עליהן יש לדווח בהצהרת הבריאות של ביטוח החיים במסגרת המשכנתא? אובחנתי לפני כשנתיים כחולת פיברומיאלגיה, ומאז הומלץ לי להשתמש ב"ציפרלקס" להקלה באבים. הצהרת הבריאות נחתמה 3 שנים לפני זה. האם עליי לדוח להם? כיום, אם ארצה לעבור לחברת ביטוח אחרת, האם עליי להצהיר על מחלה זו? בתודה מראש לתשובתכם.

אין צורך לעדכן חברה על שינוי במצב בריאות לגבי הצהרת בריאות חדשה כמובן שיהיה צורך להצהיר על כך

מנהלי פורום תביעות ביטוח