ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

19/01/2010 | 21:17 | מאת: שיר

שלום לפני שנה עברתי תעונת עבודה דרכים. עברתי שנה מאוד קשה עם הגב עד שעשו לי ניתוח דיסק. לפני שבוע היה לי ועדה בביטוח לאומי שקבעו לי במהלך השנה תקופון של 10% 30% 50 100?% נחות שנכון להיום 0% במשך השנה עבדתי רק היו תקופות כמו אחרי התענה והניתוחים שהיתי בבית שבוע או חודש. רציתי לדעת האם אני צריכה לקבל כסף מביטוח לאומי על האחוזי נכות? ולפי מה קובעים כמה הסכום? וזאת חוץ מהמשכורת ששילמו לי בעבודה בזמן שלא היתי שירד לי מה 90 יום מחלה שמגיעים לי תודה מראש שיר

למיטב הבנתי מאחר ואין לך אחוזי נכות קבועים לא תקבלי תשלום מהמלל

מנהלי פורום תביעות ביטוח