סוג הנתוח לצורך קביעת החזר מהביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

04/01/2010 | 07:03 | מאת: נעמה

שלום ד"ר, בהמשך לשאלתי הקודמת, אשמח אם תוכל לעזור לי - ביקשת שאציין את סוג הניתוח שעברתי (שלפיו נקבע לי 50% החזר מביטוח הראל), ותוכל אולי לתת לי כיוון, אנחנו חושבים שההחזר לא באמת 50 % משכר מנתח. ע"פ סיכום אישפוז: 29.12 - EXC.TU.PARAPHARYNGEAL 26.31.01 - PAROTIDECTOMY. PARTIAL אושפזתי שבועיים אך הבנתי שהראל אינם מפצים על ימי אשפוז אלא על חצי משכר מנתח (לא ברור לי איך נקבע התעריף אך נראה לי לא הגיוני). תודה רבה

שכר מנתח הוא לא דבר קבוע ומשתנה מרופא לרופא אבל אם קיבלת יותר מ 3000 ש"ח אזי קיבלת פצוי ראוי

מנהלי פורום תביעות ביטוח