מיגרנה כרונית של העין עקב עבודה מול המחשב

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

27/12/2009 | 00:19 | מאת: דני

שלום, אני עובד במחשבים ולפני כמה חודשים במהלך יום העבודה סבלתי ממיגרנה ויזואלית בפעם הראשונה בחיי, אחרי כמה ימי מנוחה חזרתי לעבודה. אך אני סובל מאז ממיגרנה קבועה בעין ואני בבדיקות כדי לבדוק את הנושא. אני דיי בתחילת הקריירה שלי ועד עכשיו תמיד הייתי העובד המצטיין בחברה וקיבלתי אינספור מחמאות על הקריירה שעתידה להיות לי (מכל 3 החברות שעבדתי בהם). כרגע אני חושש שאם המצב לא ישתפר והבדיקות יקבעו שאין פתרון למצבי. שכל הקריירה שלי בתחום המחשבים תיפגע. כרגע אני עובד בתפוקה של 60-70% ממה שהייתי בעבר בשל המצב. מעניין אותי לדעת האם יש לגורם כלשהו אחריות לגבי המצב שנוצר? למקום העבודה? לחברת הביטוח? כרגע אני עובד בחוזה זמני שיפוג בעוד מספר חודשים. ואז מתוכנן חוזה חדש. אך אני חושש שהמצב שיכול להיווצר הוא שהראייה שלי תישאר פגועה ומקום העבודה יזנח אותי בשל כך (הרי אחרי סיום החוזה אין להם שום התחייבות להמשיך להעסיק אותי, והם מודעים לכך שהעבודה שלי נפגעת עקב בעיית הראייה). המצב שיכול להיווצר הוא שהראיה שלי תישאר פגועה עקב מקום העבודה אבל אני כבר לא יהיה מעוסק שם יותר בעתיד. תודה

אכן החששות שלך מוצדקים אנימציע שתתיעץ עם רופא עיניים אם הוא יגיד לך שאכן מדובר בבעיה כרונית שפוגעת בכושר העודה שלך תחזור אלי ואייעץ לך מה לעשות

מנהלי פורום תביעות ביטוח