אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

21/08/2009 | 10:05 | מאת: דוד מרדכי

בשנת 2002 עשיתי ביטוח לאובדן כושר עבודה בשנת 2005 הרגשתי שמנח כף רגל שמאל התעוותה בשנת 2007 הרגשתי כאבים בשתי כפות הרגליים ובשני הבירכיים עברתי ניתוח בברך ימין היו 2 רצועות קרועות ועוד נזקים ניוונים בדרגה 2 לפי דברי הרופא בעתיד אצטרך להחליף את המפרק ממצאים דומים ברגל שמאל עברתי ניתוח שיחזור כף רגל ימין ב2007 אבל הניתוח לא הצליח ובמאי 2009 עברתי ניתוח תיקון כרגע עדיין לא עובד יש לציין שאסיים עם רגל ימין אצטרך לעבור ניתוחים בברך ובכף רגל שמאל חברת הביטוח דחתה אתתביעתי שזו הבעייה מפלטפוס שהיה לי ולא דיווחתי לאחרונה עברתי סידרת בדיקות נימצא שמ אני סובל מאוסטופורוזיס ומאוסטואטריטיס והטסטרון אלי נמוך כשביטחו אותי מסרתי להם על תאונת דרכים שהייתה לי בשנת 1994 שבמהלכם קבעו לי דרגת נכות צמיתה של 19% וכמו כן אמרתי להם שהייה לי גידול סרטני בבלוטת התריס הם עוד ביקשו ממני מסמכים רפואיים והמצאתי להם מסמכים אלו למרות הכול הם ביטחו אותי כמובן שאני משלם קצת יותר לא היו החרגות או משהו שאני יודע כיום לאחר כול הבעיות הם מתנערים ואמרים לי שזה פלטפוס? בטופס הקבלה לא היית שאלה ספציפית לגבי פלטפוס אני בטוח שלא הסתרתי דבר רעייה לקח שכאבים בכף רגל שמואל התחילו רק ב2005 נכון שבצבא אמרו לי שיש לי פלטפוס אבל זה לא הפריע לי לשרת ביחידה קרבית בהנדסה קרבית אני כרגע מקבל עזרה של ביטוח לאומי רק 2200 שקל אשמח אםתגיד לי מה לעשות נגדם

על פניו עושה רושם שהצדק איתך אשמח לנסות ולסייע לך צור איתי קשר באמצעות הדואר האלקטרוני שלי [email protected] ונתאם פגישה

מנהלי פורום תביעות ביטוח