ציפרלקס וביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

02/03/2015 | 00:53 | מאת: מאיר

שלום רב, אני בן 29, בימים אלה אני מצוי בעיצומו של רכישת ביטוח בריאות פרטי מקיף (מהשקל הראשון בהראל). כמו כל אזרח טוב, דיווחתי על הכל, בין השאר על נטילת ציפרלקס. לציין כי אין לי שום אבחנה של דיכאון, שום אשפוז, שום ניסיון אובדני חלילה, אפילו שום ביקור אצל פסיכיאטר. מה שיש לי זה כמו 90% מהמדינה - קצת באסה ורופאת המשפחה רשמה ציפרלקס. לפיכך חברת הביטוח ביקשה לבצע החרגה- שכל טיפול פסיכיאטרי לא ייכלל בפוליסה וזה מקומם אותי, כיוון שזה ביטוח שעולה הון תועפות, ואני לא סבור שאני בסיכון מוגבר להזדקק לתרופות למחלות נפש שיהיו מחוץ לסל, בטח לא באופן שמחייב החרגה כזו גורפת. יותר מדאיג אותי אפילו- ביטוח אובדן כושר עבודה שאני מתעתד לעשות שגם שם כפי הנראה אתבקש לבצע החרגה כזו. האם ניתן לעשות משהו בנידון? תודה.

תנסה להביא מכתב מהרופא שאין לך שום בעיה נפשית

02/03/2015 | 09:31 | מאת: מאיר

היי תודה על התשובה!! פשוט לפנות לרופאת המשפחה ולבקש שתכתוב שאין לי שום בעיה נפשית? כי כבר מילאתי טופס שהחברה שלחה אחרי שהצהרתי שאני לוקח ציפרלקס, ובו מילאתי שאני לא סובל מבעיה נפשית, מעולם לא אושפזתי, לא היו נסיונות אובדניים. מה מומלץ ספציפית לבקש שיהיה במעתב לדעתך? תודה רבה!!

05/03/2015 | 23:05 | מאת: מאיר

היי תודה על התשובה!! פשוט לפנות לרופאת המשפחה ולבקש שתכתוב שאין לי שום בעיה נפשית? כי כבר מילאתי טופס שהחברה שלחה אחרי שהצהרתי שאני לוקח ציפרלקס, ובו מילאתי שאני לא סובל מבעיה נפשית, מעולם לא אושפזתי, לא היו נסיונות אובדניים. מה מומלץ ספציפית לבקש שיהיה במעתב לדעתך? תודה רבה!!

מנהלי פורום תביעות ביטוח