מחלת מקצוע?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

12/11/2009 | 13:41 | מאת: אייל

אני סובל כבר כ-7 שנים מכאבים במרפקים ובאצבעות כתוצאה מעבודה והמצב רק מחמיר עכיו אני מתקשה גם בהקלדה (כאבים בכריות האצבעות). רק השבוע אובחן אצלי PIN SYNDROME RT ,האם מחלה זאת מאובחנת כמחלת מקצוע? תודה

שלום המחלה שאתה מציין אינה נכללת ברשימת מחלות המקצוע יחד עם זאת אולי היא כן מוכרת על ידי הביטוח הלאומי על מנת לתת תשובה יש צורך בפרטים נוספים תוכל לשלוח לי מסמך רפואי כל שהוא המתאר את המקרה שלך למייל שלי [email protected] ואוכל לנסות לסייע לך

מנהלי פורום תביעות ביטוח