התנערות ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

21/01/2015 | 15:23 | מאת: נאור

שלום לפני מספר חודשים רכבתי על אופניים ועקב התפרצות של מישהי לשביל הנסיעה סטיתי מהנתיב התנגשתי במעכה בטיחות ממש חזק עם הברך מה שיצר קרע ברצועה הצולבת כשפניתי לחברת הביטוח לה אני שייך וובעל פוליסת תאונות אישיות טענו שהפוליסה מכסה אך ורק שברים וכוויות זה יכול להיות? אז מה קורה בפגיעות חמורות יותר? בסופו של דבר הזדקקתי בניתוח וחוץ מהחזרים פיזותרפים עפ"י הפוליסה איני זכאי לשום פיצוי כיצד זה ייתכן ? זה נראה כביטוח משברים ולא תאונות מה ניתן לעשות האם זה חוקי שהם מתנערים מאחריות של תשלומי פגיעה

על מנת לתת לך תשובה צריך לראות את הפוליסה תוכל לשלוח לי אותה במייל [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח