תן תשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

20/08/2009 | 05:19 | מאת: ג'רי

תבעתי אי כושר עבודה לצמיתות את הראל ביטוח קולקטיבי עובדי מדינה ומאחר ומסרתי לה כי אני נכה צה"ל היא בעצם אומרת לי כי אים יגיע לי ביטוח שכזה היא תיצטרך לקזז את אחוזי הנכות הצהלית כ-38%- הקיימת התביעה שלי בגין אי כושר עבודה לצמיתות נבעה מאיבחון של דמנטיה פרומטאלית אני כבן -64 , אני לא עובד ויש לי אישור מהרופאה הנאורולוגית שאבחנה את הבעייה שלי היא כתבה במילים אלה הנ"ל אינו יכול לעבוד בעבודה מפרנסת , בעצם אני אוכל את כספי הפיצויים שלי וכמו כן קיבלתי מאה אחוזי נכות על הפגימה של הדמנטיה הזו האים יש צדק בכך שהיא מנסה לא לשלם לי את גמולי הביטוח בהראל בגלל שטות שכזו? מה הקשר בין הפגימה הצהלית שהיא אורטופדית לבין מה שתבעתי את חברת הביטוח הים קיבלתי דואר שבו היא כותבת לי שהיא בעצם מייסמת את מה שאמרה לרעייתי בטלפון ומאחר ועל פי הפוליסה שאינה נימצאת ברשותיהיא בעצם מקבלת את זה שחדלתי לעבוד ולכן הגמולים שמגיעים לי הם כדלקמן סיום עבודתי הייה ב-31/12/2009 ותחילת המחלה כאילו שיש לי דרך להחלים ממנה החלה אובחנה ביוני והיא מחשבת לי אי כושר עבודה לצמיתות כך 400 ש"ח לחודש ןמפחיתה מזה את הנכות הצהלית שלי 38% שמורכבת כמובן מבעיות אורטופדיות וכמובן זה לא הייה נשוא התביעה אלא הדמנטיה הארורה ועד לסיום עבודתי כעובד מדינה כלומר יוצא שעוד אצטרך לשלם להם עבור התענוג של הביטוח הקולקטיבי שהסכמתי להיות מבוטח בכלל אצלם

שלום מצטער שלא השבתי לך מוקדם יותר הייתי בחופה המקרה שלך באמת מוזר, אשמח לנסות ולסייע לך פנה אלי באמצעות המדואר האלקטרוני וננסה לתאם פגישה [email protected] בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום תביעות ביטוח