הצהרת בריאות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

26/10/2009 | 20:23 | מאת: מרים

לד"ר שלום לפני כשנתיים הצטרפתי תכנית ביטוח בריאות קבוצתי של אירגון גדול מאד . לא נדרשתי לחתום על וויתור על סודיות רפואית והצהרה על מצב בריאותי התבצע ...טלפונית . עותק של אותה הצהרה נשלח אלי. לאור מקרים רבים בהם אני נתקלת הן בעתונות והן מתוך ידיעה אישית על התחמקויות מכוערות של חברות ביטוח מקיום התחייבוית כלפי מבוטחים אודה לך אם תבהיר לי מה עלול להיות מצבי אם וכאשר אני אזדקק לעזרה מחברת ביטוח ?

קשה לחזות את הנולד אם אכן מגובר בארגון גדול אני לא צופה שתהיהלך בעיה אבל ימים יגידו אין הרבה מה לעשות כרגע

29/10/2009 | 12:05 | מאת: ליאור כלל בריאות

הצהרה על מצב בריאות טלפוני דינה כמו מילוי הצהרת בריאות בכתב יד, כאשר אם המבוטח משיב תשובה שאינה מלאה וכנה - המבטח רשאי לנהוג בהתאם להוראות חוק חוזה הביטוח. בקרות מקרה ביטוח תיבחן התביעה לפי הוראות הפוליסה ותנאי החיתום שנקבעו למבוטח.

מנהלי פורום תביעות ביטוח