בדיקות "סקר לגילוי סרטן"

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

24/10/2012 | 08:33 | מאת: לילך

שלום, לפני חודשיים היה לי ניתוח לפרוסקופיה. הוציאו לי גוש מהשחלה שנשלח אח"כ לפתולוגיה. נמצא שגוש היה סוג נדיר של סרטן. ועכשיו אני שולחת את הממצאים לחוות דעת נוספת במכון פתולוגיה אחר. שאלתי היא, האם הבדיקות האלה איכשהו יכולות להשתייך ל"סקר גילוי סרטן" כמו שמוגדר לי בביטוח. או שהכוונה היא ממש רק לאולטרסאונדים מקדימים בדיקות פאפ וכו'...? תודה מראש על התשובה

24/10/2012 | 08:36 | מאת: לילך

לצערי רק אחרי הניתוח ואחרי ה"גילוי המסעיר" מילאתי "הצהרת בריאות" לביטוח פנסייה שעשיתי למקום עבודתי... עד כמה הממצאים הנ"ל יפגעו בי? אשלם יותר? לא אהיה מבוטחת על דברים מסויימים? תודה

מנהלי פורום תביעות ביטוח