מספר שאלות הקשורו ת לביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

24/08/2012 | 20:05 | מאת: בתיה

1.התגלו אצלי דלקות קשות בכפות הרגליים עקב דורבנים.שום טיפול לא עזר והרופאים טוענים שלא בטוח שניתוח יעזור.הייתי 4.5 חודשים במחלה(עבודתי קשורה לעמידה על הרגליים).חזרתי לעבודה אחרת אולם המצב לא השתפר.עדיין מתקשה בעמידה והליכה.הגשתי תביעה לקרן הפנסיה על א.כ.ע.כמובן שדחו אותי בטענה שאני יכולה לעבוד בעבודה אחרת.ניסיתי לעבוד בעבודה אחרת אבל כל עבודה קשורה בהליכה ועמידה ואני מתקשה בפעולות אילו.אפילו לקום ממיטה או כסא קשה לי.האם בעזרת עו"ד יש לי סכוי?יש לציין שרופאה תעסוקתית אישרה לי אובדן כושר עבודה על סמך המלצה של אורטופד ולכן מקום העבודה ביקש ממני לפרוש(בת 61.5) 2.בתקופה בה עבדתי לאחרונה היתה לי תאונת עבודה שאושרה ע"י ביטוח לאומי(נפגעתי באצבע הרגל בגלל שהתיישבו עם כסא על רגלי)יש אפשרות לתבוע את מקום העבודה?(קיבלתי אישור על 8 ימים. 3.אצל בעלי התגלתה מלנומה.הגידול הוצא בשלמותו והוא עבר ניתוח הרחבה.יש לו ביטוח בריאות.האם יכול לתבוע אותה?האם כדאי להגיש הכרה מביטוח לאומי? בברכה,בתיה

השאלות שאת שואלת הם רבות ומגוונות. יהיה קשה לענו עליהם בלי לראות חומר רפוא ובלי לראות את הפוליסות שברשותך. בכל פוליסה יש תנאים אחרים וכמובן שגם המצב הרפואי משפיע. מצטער שלא יכול לתתלך תשובה טובה יותר שבוע טוב

מנהלי פורום תביעות ביטוח