סירוב חברת ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

03/04/2012 | 13:12 | מאת: סתם

בת 73 ,בעיקבות אירוע לפני שנתיים הפכה לסיעודית ,ומטופלת מאז (לאחר שיחרור מבית החולים)בידי פליפיני 24 שעות ביממה . חשוב לציין שהיא צלולה בנפשה... לפני חצי שנה החליטה החברה שאינה סיעודית עוד עקב בדיקת אחות (למרות שזה לא היה נכון...) מאז הורע מצבה בהרבה עקב מגוון בעיות רפואיות ...בכל התקופה ממשיכה להיות מטופלת על הפיליפיני לפני חודשיים נעשתה שוב בדיקה על ידי אחות בעיקבות עירעור , לפי בדיקה זו שבוצעה בידי אחות אינה מסוגלת לבצע 4 ל6 הפעולות ובנוסף לא שולטת על צואה (וכן על שתן) המבטח דחה את התביעה בטיעון "בהתאם למידע שהתקבל בחברתנו עולה כי אינל עונה על מקרה הביטוח" מה זה אומר ומה עושים ? ... לא נוכל לשלם מכיסנו למטפל לאורך זמן תודה המשפחה

אשמח לסייע לכם, אנימציע שתיצרו איתי קשר באמצעות המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח