תביעת סוכן ביטוח.

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

29/03/2012 | 20:46 | מאת: אופטימוס אנונימוס

לאחר תאונת טוטלוס שבני עשה לפני כמה חודשים, נקלענו לויכוח מול חברת הביטוח על סוגיית הכסף. לאחר שהתחילו להתעורר בעיות בהליך מול חברת הביטוח וכשלים מצד תפקידו של הסוכן שלנו התחלתי להביע אי שביעות רצון מתפקודו מול החברה, בתגובה לכך הגיב הסוכן באיום מילולי מולי שאם אנו נתבע אותו או נבצע איזשהו הליך משפטי נגדו הוא יילך ביחד עם חברת הביטוח נגדנו, בסופו של דבר מבלי עזרתו קיבלנו את הסכף מחברת הביטוח, והאבסורד פה שנודע לנו על כך לא מסוכן הביטוח ולא מחברת הביטוח אלא דווקא מצד השמאי שרצה לברר כמה פרטים על הרכב. האם יש לי פה עילה לתביעה נגדו?, מפאת ההתנהגות הלא מוסרית והתפקוד הכושל שלו ואי ביצוע תפקידו בעליל בצורה רשלנית.

אני לא בטוח שיש לך עילת תביעה אם לא נגרם לך נזק אני בטוח שאתה יכול להצביע ברגליים ולעזוב את הסוכן כאות מחאה.

מנהלי פורום תביעות ביטוח