ביטוח מגדל לחיים- אובדן כושר

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

14/12/2011 | 21:58 | מאת: מ

הינני מבוטח בחרת מגדל אובדן כושר עבודה המקנה לי זכאות מ24% נכות בביטוח לאומי נכות כללית נקבעה לי דרגת נכות של 66% לצמיתה ואובדן כושר 74% לצמיתה. במהלך השנה הראשונה (ועוג לפני שנקבע לי נכות מהמל"ל) שולמה לי קיצבה מלאה ולאחר שנה חברת הביטוח הפסיקה לשלם. ולמרות החלטות רופאי (והחלטת המל"ל) ולמרות קביעת הרופא שלי שקבע על דרגת נכות של 58% טוענת חברת הביטוח שהינני כשיר לעבודה מלאה והשאלה : מה לעשות ??

אשמח מאו לבחון את המצב הרפואי שלך ולנסות לסייע לך אנא צור קשר עם משרדיותאם לנו פגישה הפגישה אינה כרוכה בתשלום טלפון 03-7517274

מנהלי פורום תביעות ביטוח