פריצת דיסק ביטוח לאומי דחה כתאונת עבודה ..האם..

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

03/12/2011 | 08:37 | מאת: ר

שלום אני עוזרת גננת המון שנים .במהלך עבודתי הרגשתי כאב חזק בגב במותן עד הרגל וגילו לי פריצות דיסק ביטוח לאומי דחה את תביעתי בטענה שלא הוכח שזה קרה בזמן ובמקום העבודה עקב העבודה . השאלה שהיא היא ..1 האם אני יכולה לתבוע על מחלת עבודה ? שחיקת הגב מעבודה ? ואיך איך לתבוע מה לעשות את אני מגישה לביטוח לאומי תביעה על מחלת עבודה ? .....תודה

אניחושב ששווה שתתיעצי עם איש מקצוע קשה לתת תשובה דרך המייל, חשוב לראות חומר רפואי ולקבל יותר פרטים

06/12/2011 | 07:44 | מאת: ר

אולי עקב שחיקת הגב זה בסוף כן התפרץ בזמן העבודה ......אי אפשר להגיש עכשיו תביעה לביטוח לאומי על פריצת הדיסק כמחלת עבודה ??????? אם כן איך ?

מנהלי פורום תביעות ביטוח