שאלת בטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

26/11/2011 | 18:24 | מאת: אני

שלום! לפני כשנה וחצי נפלתי בבית חולים ושברתי שתי חוליות בגב. כיום אני תובעת את הבטוח שלי על אחוזי נכות. רופא מטעמי קבע כי מגיע לי 25% נכות וטען כי הנכות התפקודית שלי גבוהה מהנכות הפיזית. רופא של חברת הבטוח קבע רק 10% נכות. ערערתי על החלטתו וחברת הבטוח שלחה לי שמות של 2 רופאים שהם יהיו הפוסקים בנושא (עלי לבחור 1).האם עלי להסכים לרופאים אלו או שאוכל לבחור רופא מטעמי שיהיה מקובל גם על חברת הבטוח.

את לא חייבת להסכים אבל אניחושב שטוב תעשי אם תעזרי במומחה בניהול המלחמה הזו

28/11/2011 | 21:09 | מאת: אני

שלום רב! למי הכוונה במומחה האם רופא?, עו"ד? בטוח? תודה

מנהלי פורום תביעות ביטוח