תביעה לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

19/06/2011 | 14:36 | מאת: אפרים

שלום רב, לפני כשנה נפגעתי בעבודה מנפילה מסולם,כרגע אני עדיין בהליכים לקבלת נכות מהעבודה מביטוח לאומי,עדיין מחכה לתשובה של ביטוח לאומי לוועדה שהיתה לי לפני כחודשיים. כרגע אני עדיין לא עובד. במהלך הטיפולים והבדיקות שערכתי תוך כדי היתברר לי בבדיקות כי יש לי בעיית סוכרת וגם hapetitis c , וזה התגלה בבדיקות באקראי בבדיקת דם שיגרתית. שאלתי היא מה עושים לגבי התביעה לביטוח לאומי בתאונת עבודה ,האים אפשר לצרף לתביעה גם את המחלות הנ"ל או שצריך תביעה בנפרד למחלות,והאים כתוצאה מההגבלות שיש לי עקב התאונה אפשר לצרף לתביעה גם את ההגבלות של המחלה ,איך זה הולך ? ומה כדאי לי לעשות במקרה זה האים כדאי לפריד בתביעות ?או לצרף לתביעה גם את המחלות? והאים הם מכירים בנכויות של המחלות והם מצרפים לתביעה של תאונת העבודה?לאי כושר עבודה? בתודה מראש אפרים

קודם כל שווה לעשות מאמץ ולגלות למה חלית בהפטיטיס C ואחר כך לתכנן את המשך ההתנהלות אשמח לסייע

מנהלי פורום תביעות ביטוח