עילה לתביעה?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

31/05/2011 | 16:33 | מאת: דוד

שלום אני עובד מזה 4 שנים כמאבטח בתעשיה אוירית במתקנים בצפון הארץ. אני מבוטח בביטוח ת. אישיות וכן בעל 2 פוליסות ביטח פרטיות : 1. ביטוח פלטינום של כללית 2. פוליסת "קו הכסף" של חברת הראל. לאחרונה במהלך אימון ריצה (במסגרת פרטית-רצתי בערב בעיר) נקעתי את הרגל. כיוון שהייתי בטוח כי לא מדובר בנקע רציני הלכתי למחרת לרופאת המשפחה וממנה קיבלתי המלצה למנוחה ושבוע ימי מחלה, לאחר שבוע כשראיתי שיש שיפור אך אינני יכול לחזור להתאמן ובעצם אינני כשיר לעבודה הופניתי לאורטופד וביצעתי צילום האורטופד המליץ על מנוחה נוספת וכן על אייר-קאסו לקיבוע הרגל. כתוצאה מהפציעה קיבלתי בסהכ כ20 ימי מחלה מהרופאים. עד היום צברתי ואני זכאי ל65 ימי מחלה. בשל חוסר באימונים בחודשי הקיץ בעבודה – נוצר מצב בו אני אוכל לבצע אימון רק במהלך אמצע חודש ספטמבר. עד אז לא אוכל לעבוד – יצא שלא אוכל לעבוד במשך 4 חודשים!! הנקע והכאבים ברגל יחלפו לחלוטין אני מאמין בערך תוך חודש ימים – אך כיוון ולא אבצע אימון (מדובר באימון ירי תקופתי ומבחן בראור לרמת כושר גופני (האם יש לי עילה לתביעה של אחד מהביטוחים ?? ממה אני אמור לחיות במשך 4 חודשים?? תודה!

הפוליסות שיש לך הן פוליסות בריאות ולא נותנות כיסוי בגין חוסר יכולת לעבוד תתייעץ עם מומחה לגבי הזכויות שלך במסגרת הביטוח הלאומי אומנם אני לא בטוח שניתן יהיה להכיר בתאונה כתאונת עבודה אבל שווה בדיקה

מנהלי פורום תביעות ביטוח