תביעה בגין פציעה במהלך שעור ארובי במתנס

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

10/03/2011 | 20:16 | מאת: ציפי

שלום רב, במהלך שיעור ארובי במתנס בעיר מגורי נקרע שריר ברגלי. כשעשיתי מנוי שילמתי למתנס עבור ביטוח שאינני יודעת מהו כולל. בגלל פציעתי נגרמו לי הוצאות עבור ביקור במר"מ, תרופות ואובדן ימי עבודה. בהמשך אני עומדת לעשות טיפולי פיזיוטרפיהשיהיו ע"ח שעות עבודה. כיצד עלי להגיש תביעה(נוסח מקובל)? למי להגיש את התביעה(למתנ"ס או לברר מיהי חב' הביטוח שלהם)? האם אקבל החזר מלא על הוצאותי שציינתי? ומה ניתן לתבוע בנוסף?

אני בטוח שלמתנס יש ביטוח אחריות צד ג' אני מציע שתפני אליהם ותראי אם את מקבלת שיתוף פעולה אם לא, אני מציע שתפני לעורך דין שיסייע לך

מנהלי פורום תביעות ביטוח