ביטול זכאות לביט'סיעודי במעבר לבטוח ה"משופר"של כלל

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

26/09/2009 | 15:30 | מאת: אורח

שלום רב,בחודש יולי 2008(למיטב זכרוני בהמשך להנחיית בג"ץ) הועברו המבוטחים של מכבי סיעודי (שטרם הגישו תביעה למימוש הביטוח סיעודי) לפוליסת ביטוח סיעודי חדשה בחברת "כלל", ביטוח שהיה אמור לשפר משמעותית את תנאי הביטוח הסיעודי המקורי במכבי (למשל 5 שנים במקום 3 שנים ועוד). מסתבר שבביטוח החדש בחברת כלל קיימת החרגה מסוימת (שלא(!) קיימת בביטוח המקורי במכבי) שלמעשה שוללת ממבוטחים מסוימים את עצם הזכאות לביטוח סיעודי. אבקש לברר כיצד מומלץ לטפל בעיוות ובפגיעה בלתי מוסרית זו השוללת בפועל את הזכאות לביטוח סיעודי כתוצאה מהמעבר לביטוח הסיעודי "המשופר והמשודרג" של חברת כלל, יש לציין שמברור מול נציגי ביטוח "מכבי סיעודי" בחברת כלל עלה שאכן כל אותם מבוטחים שהפכו לסיעודיים לאחר יולי 2008 וההחרגה המסוימת חלה עליהם, למעשה לא יהיו זכאים לביטוח סיעודי כלל (!!!)חרף העובדה שהיתה להם זכאות מלאה לביטוח סיעודי בעת שהיו מבוטחים בביטוח הסיעודי המקורי של מכבי, אודה מאוד לכל מידע והכוונה שתסייע להתמודד ולתקן עוול צורם ומחפיר זה, בברכת גמר חתימה טובה

אם יש לך בעיה ספציפית אשמח לנסות ולסייע כתובת המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח