החזר מחברת ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

22/09/2009 | 19:37 | מאת: פינטו

שלום רב, אני מבוטח בחברת ביטוח על שיניים. הייתי רוצה לדעת האם מגיע החזר מחברת הביטוח אם ביצעתי פרוצדורה אצל רופא פרטי האם קיימת איזה תקרה שניתן לקבל דרך חברת הביטוח או שנשללת זכותי לקבל החזר ברגע שפניתי לרופא שלא בהסדר עם חברת הביטוח. השאלה היא כללית בלי להתייחס לפוליסה כזו או אחרת (במקרה שלי זה פוליסה בהסדר עם "חבר" אנשי הקבע). אודה לתשובתך.

במרבית הפוליסות התשובה היא חיובית מגיע החזר גם על ביקור אצל רופא פרטי כמובן שיש לבחון היטב את הפוליסה הספציפית עליה אתה מדובר

מנהלי פורום תביעות ביטוח