תביעת ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

14/02/2011 | 15:35 | מאת: ליאור

שלום. בגיל 19 שהייתי בצבא עברתי תאונת דרכים קשה(משאית שעברה באור אדום)פגעה בי ובחבר שלי בזמן שעברנו באור ירוק לפי החוק. אני הייתי נוסע,חבר שלי נפצע יחסית קל ואני נפצעתי בראש ועברתי 2 ניתוחים בראש(שטף דם פנימי המטומה זה נקרא נדמה לי) הייתי מאושפז בטיפול נמרץ שבוע וחצי ועברתי לתל השומר לשיקום כחודש וחצי. כבר 3 וחצי שנים שאני תובע את משרד הביטחוןובנתיים יש לי 20% נכות ואני צפוי להגיע ל40% בסוף. אני יכול לבחור האם לתבוע את הביטוח של הרכב או את משרד הביטחון,הבנתי כי אם אחוזי נכות ממרד הביטחוןבמידה ולא לקחתי מהם כסף אוכל לתבוע את הביטוח של הרכב וזה יהיה הליך יחסית קצר כי משרד הביטחון כבר נתן ליאחוזים. השאלה מה לדעתך פחות או יותר הוא הסכום?

14/02/2011 | 15:37 | מאת: ליאור

יש לציין כי אני לא עובד כבר 3 וחצי שנים וכי יש לי צלקת על הראש. וכי אני סובל גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית

אני מניח שיש לך עו"ד שמייעץ לך אני מציע שתפעל על המלצותיו זה לא תמיד שחור ולבן

מנהלי פורום תביעות ביטוח