אובדן כושר עבודה תביעה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

23/12/2010 | 09:00 | מאת: אמנון

יש לי סכרת,אני לקוי ראייה בעל תעודת עיוור,בחודשים האחרונים התגלה אי ספיקת כליות [מתפקדות כ30%] יש לי נכות כללית 100%+אובדן נושר עבודה 100% את הסכרת גילו לי בשנת 2008 והתחלתי טיפול ושמירה של הסכרת ב2009 התחילו לי בעיות בעיניים וב2010 בעיות בכליות את הביטוח עשיתי ב2006 .כנראה שבתיק הרפואי רשום שיש לי סכרת לפני הרבה שנים ולא ידעתי ולא טיפלתי.חברת הביטוח טוענים שלא דיווחתי להם שיש לי סכרת למרות כשגלתי שיש לי סכרת שלחתי לסוכן מסמך רפואי על טיפול בסכרת [בתחילת 2009]. חברת הביטוח מבקשים ממני לחתום על מיסמך שיגדיל את התשלום החודשי את סכום הפיצוי על מנת להמשיך ולטפל בתביעה! האם לחתום? האם הטענה שלהם מוצדקת? תודה מראש

תהיה מאוד זהיר במצהך הרפואי אתה עלול להזדקק לפוליסה בעתיד על מה תבעת

23/12/2010 | 13:17 | מאת: אמנון

תודה על תשובתך המהירה ! אני תבעתי את חברת הביטוח על אובדן כושר עבודה מאחר ואני לא עובד ואנני יכול לחזור לעבודה עקב מצבי הבריאותי

מנהלי פורום תביעות ביטוח