אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

05/11/2010 | 11:36 | מאת: אור

עברתי תאונת עבודה לפני שנתיים עברתי ניתוח ומאז אני נכה 100%,לפני הניתוח רופאה תעסוקתית הורידה לי את המשרה ל-50% במשך שנה לאחר מכן הפנתה אותי לחברת הפנסיה כי לאחר הניתוח אני נכה 100% אני מקבלת את אובדן כושר העבודה לפי המשכורת שקיבלתי בשנה האחרונה ולא לפי 100 % משרה, שאלתי מה החישוב של הביטוח והאם זה בסדר תודה

חברת הביטוח מחשבת את השכר, בדרך כלל, על פי הממוצע ב 12 החודשים האחרונים שקדמו לתביעה אם יש פער גדול כדי להלחם

מנהלי פורום תביעות ביטוח