מעצב שיער בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

06/09/2009 | 13:36 | מאת: יעקב

אני עובד מזה 25 שנה בערך בתור ספר , במהלך התקופה עסקתי הרבה בנושא כימיה , צבעים וחומרים שונים. בשנים האחרונות יש לי תגובה קשה לכל מגע עם שיער צבוע וכמובן בחומר עצמו. הידיים שלי נהיות יבשות ופצועות עם פצעי דם וקילופים אשר אינם מאפשרים לי לתפקד עם הידיים אפילו בנושאי לבוש והתעסקות עם האצבעות , אני מודע לכך שמדובר בנושא הקשור להתעסקות עם החומר. זוהי עבודתי וזה הדבר אותו אני יודע לעשות יותר מכל לכן בכל פעם בה אני נוגע בשיער צבוע או מתקרב לחומר מופיעות לי תופעות אשר פשוט מרתקות אותי מכאב ופצעיות. בעבר הייתי אצל רופא אשר אמר לי שהתופעות הללו קשורות לתחום ושעליי להמעיט בשימוש בחומרים אשר התגובה שלי אליהם לא טובה. האם לדעתך ישנה אפשרות לתבוע את ביטוח לאומי ? או לקבל בגין הדבר הזה משהו מממישהו ? הרי זה הדבר היחיד שאני יודע לעשות ואני כמעט ולא מתעסק בזה ואם כן רק מתוך אין ברירה כי עליי להשתכר... מה דעתך?

שלום לדעתי אין לשלול אפשרות שהביטוח הלאומי יכיר במצבך כמחלת מקצוע אבל כמובן שיש לבדוק את הנושא לעומק אם תרצה אשמח לעבור על כל החומר הרפואי שיש לך ולתת לך עיצה תוכל לפנות אלי למייל [email protected] ונתאם פגישה

מנהלי פורום תביעות ביטוח