2 עבודות- כמה לתבוע

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

16/08/2010 | 12:55 | מאת: עובדת

שלום רב לצערי נפגעתי בתאונה ורופא נתן לי 3 חודשי מחלה וייתכן שהם יתארכו. אני עובדת בשתי עבודות- אחת משרדית ואחת מהבית. העבודה העיקרית היא המשרדית- נניח 10000 שח בחודש והמשנית מהבית נניח 5000 שח.(מותר לי לפנטז...) בהתחלה הצלחתי לעבוד מהבית אבל אחרי כמה זמן הרגשתי לא טוב וגם זה הסתיים. מה אני זכאית לתבוע מביטוח לאומי ומביטוח אובדן כושר עבודה מהעבודה הקבועה? הערה- זה דמי תאונה כי זו לא תאונת עבודה

שלום, ביטוח אובדן כושר עבודה יפצה אותך אם את עומדת בתנאי הפוליסה מאחר ואני לא מכיר את הפוליסה שברשותך קשה לי לענות. תלוי מה המקצוע המבוטח, תלוי מה המצב הרפואי תלוי מה תקופת ההמתנה ותלוי איך מוגדר א.כ.ע. בפוליסה. בכל מקרה הייתי מציע לך לפנות לחברת הביטוח ולהגיש תביעה לקבלת פצוי לא.כ.ע מאחר וזו לא תאונת עבודה ביטוח לאומי רלוונטי רק במסלול של נכות כללית - וכפי שאת יודעת מאוד קשה להגיע לאחוזי הנכות הנדרשים. האם בדקת את האפשרות לתבוע את הגום לתאונה אם יש כזה?

מנהלי פורום תביעות ביטוח