סיבוכי הסכרת ופגיעה באברי מטרה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

08/02/2023 | 13:25 | מאת: דוד

שלום רב. אודה על עזרתך. אני בן 58, סכרתי למעלה מ-15 שנה, כולל אשפוזים רבים ובעיות ברגליים, (פצעים ואבדן אצבע) קבלתי מהביטוח הלאומי 39 אחוזי נכות צמיתה. ראיתי בספר הליקויים של הביטו"ל שאם בנוסף לסכרת יש גם פגיעה של אחד מאברי מטרה בחומרה של 30% לפחות או של שני אברי מטרה בחומרה של 20% לפחות, אפשר להעלות את אחוזי הנכות ל-65% יש לי כמה בעיות נלוות לסכרת כמו פולינירופתיה סוכרתית בינונית משולבת מוטורית וסנסורית. כמו כן יש לי גם רנופתיה ( NPDR) לא משגשת בעין שמאל/ וחסימת כלי דם ברגליים. (בצורה קלה יחסית) השאלה היא אם לאור הממצאים האלו אוכל להעלות את אחוזי הנכות? אודה על תגובתך

עושה רושם שכן אהל קשה לתת תשובה צריך לראות חומר רפואי תעביר לי חומר רפואי ואשמח לנסות ולסייע

08/02/2023 | 15:26 | מאת: דוד

תודה על תגובתך המהירה איך אפשר לשלוח לך את החומר הרפואי? דוא"ל?

מנהלי פורום תביעות ביטוח